×
Thuiszorg in Dieren

Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Dieren

Thuiszorg Zusters in Dieren staat klaar met warme en toegewijde zorg, met volle aandacht voor elke cliënt. Onze zorgverleners zijn niet alleen deskundig maar ook goed bereikbaar en altijd beschikbaar. Of het nu gaat om verzorging, verpleging, thuisbegeleiding, palliatieve zorg, zorgtechnologie of indicatiestelling? Wij bieden altijd de juiste zorg op maat in Dieren. Elke cliënt is uniek, en daarom hechten wij veel waarde aan de individuele normen en waarden. Betrouwbare, toegewijde, en deskundige zorg in Dieren, dat is waar wij ons sterk voor maken.

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Aanbod verpleging en verzorging

Verzorging en verpleging

Heeft u thuis verzorging of verpleging nodig? Thuiszorg Zusters staat met ons fijne team van verzorgers en verplegers graag voor u klaar.

Maak een keuze Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Thuiszorg Zusters begrijpt de waarde van toegewijde palliatieve zorg thuis. Afscheid nemen in uw eigen omgeving op een ontspannen manier.

Maak een keuze persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Dankzij persoonsalarmering kunt u met een veilig en zeker gevoel thuis blijven wonen. Thuiszorg Zusters kan dit voor u regelen.

maak een keuze thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Thuiszorg Zusters maakt dit graag voor u mogelijk met hoogwaardige thuisbegeleiding.

Waarom Thuiszorg Zusters?

Als Thuiszorg Zusters begrijpen wij het belang van de juiste zorg. Vanuit dit idee zijn wij gestart en na 3 jaar uitgegroeid tot een organisatie in 2 regio’s: Regio Gelderse Vallei en Regio de Liemers. Wij zijn werkzaam in Ede, Wageningen, Bennekom, Didam, Zevenaar, Dieren, Beek, ‘s-Heerenberg en Babberich.

Wat typeert ons?

  • Voor iedere situatie een passende oplossing.
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.
  • Uw wensen, normen en waarden staan voorop.
  • Slimme zorgtechnologie om langer zelfstandig te wonen.

Interesse gewekt?

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Veelgestelde vragen

Bij welke verzekeraars zijn jullie aangesloten?

Wij zijn gecontracteerd met de volgende hoofdzorgverzekeraars: VGZ, Zilveren Kruis, Menzis, ONVZ, DSW, Zorg en Zekerheid en Eucare, en het Menzis Zorgkantoor.

Hoe vraag ik zorg aan?

U kunt zorg aanvragen door contact met ons op te nemen via ons aanvraagformulier of via tel: 085 – 876 94 30 of via e-mail op info@thuiszorgzusters.nl.

Welke zorg bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende zorg op maat aan waaronder verzorging en verpleging, thuisbegeleiding, palliatieve zorg, zorgtechnologie en het stellen van indicaties.

Waar zijn jullie werkzaam?

Wij zijn werkzaam rondom Ede, Wageningen, Bennekom, Didam, Zevenaar, Dieren, Beek, ‘s-Heerenberg en Babberich.

Is Thuiszorg Zusters altijd bereikbaar?

Jazeker, onze zorgprofessionals zijn 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u op ieder moment van de dag de zorg die op dat moment gewenst is.

Krijg ik een vast gezicht thuis?

Bij Thuiszorg Zusters vinden we het erg belangrijk dat onze cliënten vertrouwd zijn met onze zorgverleners. Daarom werken we met kleine teams, zodat u altijd een vast gezicht thuis krijgt. Dit helpt de relatie te versterken en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg die wij aanbieden.

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op of bekijk alle veelgestelde vragen

Thuiszorgzusters werken en leren

Ervaring in de zorg

Werken en leren

Via het Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-traject) van Thuiszorg Zusters ben je als leerling werkzaam en doorloop je een leer-werkprogramma. Je werkt verschillende diensten en volgt daarnaast één dag per week onderwijs. Thuiszorg Zusters ondersteunt je gedurende je opleiding en neemt de kosten voor opleiding, lesgeld en studiemateriaal voor haar rekening. We delen graag alle benodigde informatie met jou om dit prachtige en waardevolle vakgebied in de thuiszorg in Dieren te kunnen uitoefenen.

Werken en leren of neem contact op

Thuiszorg Zusters

Warm hart voor onze cliënten

Thuiszorg

Thuiszorg Zusters; persoonlijke aandacht

Wie zijn wij?

Thuiszorg Zusters; persoonlijke aandacht

Bij Thuiszorg Zusters in Dieren staat persoonlijke betrokkenheid en aandacht centraal in onze zorgverlening. Wij streven naar zorg op maat, waarbij de zelfstandigheid van onze cliënten wordt gekoesterd. Het creëren van een warme en comfortabele omgeving heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze oprichters, Kaylee Willems en Sanne Theunissen, zijn ervaren HBO-verpleegkundigen met een diepgaande passie voor hoogwaardige thuiszorg in Dieren. Deze toewijding heeft geleid tot de oprichting van Thuiszorg Zusters. Ons doel is om mensen zo lang mogelijk in een veilige en comfortabele thuisomgeving te laten verblijven. Thuiszorg Zusters staat garant voor vertrouwen, passie, respect en topkwaliteit in de zorg. Als u meer informatie wilt over thuiszorg in Dieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Meer over ons of bekijk onze veelgestelde vragen

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint