×
Aanbod thuiszorg

Thuiszorg Zusters

Aanbod thuiszorg

Bij Thuiszorg Zusters ligt ons hart bij het verlenen van warme zorg met persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft, daarom bieden wij een breed scala aan zorgdiensten. Of het nu gaat om huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging, persoonsalarmering, indicaties, gespecialiseerde wondzorg, of palliatieve zorg? Wij staan altijd klaar om te helpen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden, we denken graag met u mee voor de juiste zorg op maat.

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Aanbod verpleging en verzorging

Verpleging en verzorging

Heeft u thuis verzorging of verpleging nodig? Thuiszorg Zusters staat met ons fijne team van verzorgers en verplegers graag voor u klaar.

Maak een keuze Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Thuiszorg Zusters begrijpt de waarde van toegewijde palliatieve zorg thuis. Afscheid nemen in uw eigen omgeving op een ontspannen manier.

Maak een keuze persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Dankzij persoonsalarmering kunt u met een veilig en zeker gevoel thuis blijven wonen. Thuiszorg Zusters kan dit voor u regelen.

maak een keuze thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Thuiszorg Zusters maakt dit graag voor u mogelijk met hoogwaardige thuisbegeleiding.

Aanbod huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke ondersteuning

Heeft u thuis huishoudelijke ondersteuning nodig? Thuiszorg Zusters staat met ons fijne team voor graag voor u klaar.

Aanbod Gespecialiseerde wondzorg

Gespecialiseerde wondzorg

Thuis gespecialiseerde wondzorg ontvangen? Thuiszorg Zusters maakt dit mogelijk zodat u altijd de juiste wondzorg thuis ontvangt.

Aanbod zorgtechnologie

Zorgtechnologie

Dankzij onze slimme en innovatieve zorgtechnologie kunnen onze cliënten langer zelfstandig thuis wonen op een comfortabele manier.

Aanbod indicaties

Indicaties

Bij Thuiszorg Zusters kunnen we de juiste indicaties stellen, zodat iedere client unieke zorg op maat kan ontvangen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Veelgestelde vragen

Welke zorg bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende zorg op maat aan waaronder verzorging en verpleging, thuisbegeleiding, palliatieve zorg, zorgtechnologie en het stellen van indicaties.

 

Waar zijn jullie werkzaam?

Wij zijn werkzaam in Ede, Wageningen, Bennekom, Didam, Zevenaar, Dieren, Beek, ‘s-Heerenberg en Babberich.

Krijg ik een vast gezicht thuis?

Bij Thuiszorg Zusters vinden we het erg belangrijk dat onze cliënten vertrouwd zijn met onze zorgverleners. Daarom werken we met kleine teams, zodat u altijd een vast gezicht thuis krijgt. Dit helpt de relatie te versterken en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg die wij aanbieden.

Wat gebeurt er als mijn zorgbehoeften veranderen?

Thuiszorgplannen worden regelmatig herzien en aangepast aan veranderende behoeften om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste zorg ontvangt.

 

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op of bekijk alle veelgestelde vragen

Professionele zorg vol aandacht

Zorg op maat

Professionele zorg vol aandacht

Onze toegewijde zorgverleners zijn niet alleen deskundig, maar hebben ook een diepe passie voor hun werk. Wij begrijpen dat het leveren van de juiste zorg meer is dan alleen medische hulp. Het gaat om het creëren van een comfortabele en veilige omgeving met de juiste aandacht. Wij geloven in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor degenen die hulpbehoevend zijn. De diensten die wij aanbieden bij Thuiszorg Zusters zijn breed, u kunt bij ons voor iedere thuiszorg terecht. Daarbij vinden wij uw wensen, normen en waarden belangrijk om voor u de juiste zorg op maat te bieden. Onze medewerkers stimuleren de cliënten bij het weer zelfredzaam worden en het zo nodig adviseren bij het inzetten van hulpmiddelen, eigen netwerk of overige zorgprofessionals. Grip en regie over het eigen leven behouden, dat vinden wij belangrijk voor onze cliënten.

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Thuiszorg Zusters

Warm hart voor onze cliënten

Thuiszorg

Thuiszorgzusters is er voor u

Wie zijn wij?

Thuiszorg Zusters is er voor u

Heeft u of uw geliefde thuiszorg nodig? Thuiszorg Zusters staat graag klaar om u te ondersteunen in elke stap van uw zorgreis. Met onze persoonlijke aandacht, professionaliteit en toewijding zorgen wij altijd voor de juiste zorgondersteuning. Wij creëren een comfortabele, warme en veilige omgeving waardoor onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Daarbij werken wij met kleine vaste wijkteams, zodat u altijd een bekend gezicht op bezoek krijgt. Wilt u graag meer informatie of zorg op maat aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag klaar om u te helpen bij al uw zorgvragen. Goed om te weten is dat wij altijd direct kunnen starten zodra uw wensen en behoeften in kaart zijn gebracht.

Meer over ons of bekijk onze veelgestelde vragen

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint