×
Voor we van start gaan

Duurzaamheid

Kritische blik

Dagelijks kopen we uiteenlopende producten en diensten in, van etenswaren tot medische materialen. Ook dit doen we zo duurzaam mogelijk. Zo kiezen we bij de selectie van onze leveranciers voor duurzame producten, duurzame productie en zo min mogelijk verspilling. Bij de inkoop en bereiding van voedsel letten we op de balans tussen kwaliteit, versheid en duurzaamheid. Bij Thuiszorg Zusters houden wij continue een kritische blik bij de inloop van producten, het voorzien van vervoer, het plannen van de route en het plannen van vergaderingen.

Toekomstbestendig thuiswonen

Duurzaamheid

Vervoer

We zijn ons ervan bewust dat elke kilometer die een medewerker aflegt een belasting is voor het milieu. Daarom proberen we het aantal reiskilometers terug te dringen en zorgen we ervoor dat deze duurzaam worden afgelegd. Dit doen we door de werkgebieden binnen de thuiszorg te verkleinen, waardoor de zorg binnen geconcentreerde gebieden kan worden geleverd. Voor onze medewerkers hebben wij roulatieautos en scooters aangeschaft welke erg zuinig rijden. De doelstelling voor 2025 is om al het vervoer over te zetten naar elektrisch.

Bij overlijden

Duurzaamheid

Digitalisering van processen

Door het digitaliseren van processen kunnen we steeds minder papier gebruiken. Zo worden zorgovereenkomsten anno 2020 niet meer uitgeprint, maar digitaal ondertekend. Ook in onze samenwerkingen proberen we waar mogelijk te digitaliseren, overleggen met collega’s aan de andere kant van het land te organiseren via Teams.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint