×
Indicaties

Thuiszorg Zusters

Indicaties

Als wijkverpleegkundigen begrijpen we dat de zorgsector momenteel onder hoge druk staat. Om u te helpen met de administratieve lasten, kunnen wij de juiste ondersteuning bieden. Mist u bijvoorbeeld een indicerend verpleegkundige vanwege ziekte, zwangerschapsverlof of overbelasting, dan staat Thuiszorg Zusters paraat om de indicaties voor uw organisatie af te handelen, te volgen en te beoordelen. Op die manier kunnen uw medewerkers zich concentreren op het leveren van de juiste zorg. We hechten waarde aan onafhankelijkheid bij het stellen van indicaties en leveren gepersonaliseerde besluiten die voldoen aan nationale normen.

Neem contact op of direct cliënt aanmelden

Veelgestelde vragen

Handig om te weten

Neem even een kijkje bij onze “handig om te weten” pagina voor relevante informatie.

Direct client aanmelden

Direct cliënt aanmelden

Wilt u graag direct een cliënt aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op, dan bent u zeker van de juiste zorg.

Thuiszorgzusters persoonlijke aandacht

Thuiszorg Zusters

Bij Thuiszorg Zusters ligt ons hart bij het verlenen van warme zorg met persoonlijke aandacht voor iedere client.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Wilt u graag meer informatie over onze zorgdiensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Veelgestelde vragen

Is Thuiszorg Zusters altijd bereikbaar?

Jazeker, onze zorgprofessionals zijn 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u op ieder moment van de dag de zorg die op dat moment gewenst is.

Welke zorg bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende zorg op maat aan waaronder verzorging en verpleging, thuisbegeleiding, palliatieve zorg, zorgtechnologie en het stellen van indicaties.

 

Wat is Caren Zorgt?

Bij Thuiszorg Zusters wordt er gewerkt met een Elektronisch Cliënten Dossier genaamd Nedap. Hierin wordt de planning verwerkt, zijn de persoonsgegevens zichtbaar voor de zorgverleners, worden de zorgplannen opgesteld en wordt er gerapporteerd.

Nedap werkt samen met Caren Zorgt. Met Caren Zorgt kan de client, mantelzorger of de naasten inloggegevens ontvangen om het eigen dossier in te zien. Hierin is ook zichtbaar welke tijd de zorgverlener komt. Ook kan onze client, de mantelzorger of naasten de rapportages meelezen en eventueel zelf berichten sturen naar Thuiszorg Zusters.

Indien u gebruik wilt maken van Caren Zorgt kunt u deze telefonisch of via de mail opvragen.

LET OP: Thuiszorg Zusters krijgt geen meldingen van binnenkomende berichten uit Caren Zorgt. Voor dringende zaken dient er altijd contact opgenomen te worden met het hoofdkantoor via 085-876 94 30 of via info@thuiszorgzusters.nl

 

Hoe vraag ik zorg aan?

U kunt zorg aanvragen door contact met ons op te nemen via ons aanvraagformulier of via tel: 085 – 876 94 30 of via e-mail op info@thuiszorgzusters.nl.

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Handig om te weten of neem contact op

indicaties op maat

Altijd de juiste indicatie

Indicaties op maat

Bij Thuiszorg Zusters vinden we het essentieel om indicaties op maat te verstrekken. Wij begrijpen dat elke persoon uniek is en verschillende zorgbehoeften heeft. Onze toewijding aan gepersonaliseerde indicaties betekent dat we de tijd nemen om de situatie zorgvuldig te beoordelen en de benodigde zorg te identificeren. Hierbij houden we rekening met specifieke omstandigheden en wensen. Het is ons streven om de indicatieprocedure binnen 10 werkdagen af te ronden, waardoor we snel en effectief de juiste zorg kunnen bieden die nodig is. Uw welzijn staat altijd voorop, en we zijn er om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg ontvangt die perfect is afgestemd op uw behoeften.

Neem contact op of direct cliënt aanmelden

Thuiszorg Zusters

Warm hart voor onze cliënten

Thuiszorg

Altijd de juiste zorg

Zorg op maat

Thuiszorg Zusters; altijd de juiste zorg

Vanuit de juiste gestelde indicatie zorgen wij voor de beste zorg op maat. Vanzelfsprekend houden we tijdens de indicatie rekening met diverse factoren. Waarbij een comfortabele en veilige thuissituatie altijd ons uitgangspunt is. Kiest u voor Thuiszorg Zusters? Dan kiest u voor zorg met een gouden randje. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en toewijding in alle zorg die wij verlenen. Of het nu om thuisbegeleiding, verpleging, gespecialiseerde wondzorg of palliatieve zorg gaat? Uw welzijn en comfort staan altijd voorop. Bij Thuiszorg Zusters bent u geen nummer, maar een uniek persoon die onze aandacht verdient.

Neem contact op of direct cliënt aanmelden

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint