×
Thuiszorgzusters thuisbegeleiding

Thuiszorg Zusters

Thuisbegeleiding voor u

Wilt u graag thuis blijven wonen en heeft u hier thuisbegeleiding bij nodig? Thuiszorg Zusters staat voor hoogwaardige thuisbegeleiding, waardoor u met de benodigde zorg zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Onze wijkverpleegkundigen vinden het belangrijk uw behoeften te begrijpen en hierdoor uw levenskwaliteit te verbeteren. Met aandacht voor uw normen en waarden leveren wij liefdevolle thuiszorg op maat. Daarbij kunt u denken aan praktische hulp bijvoorbeeld in de huishouding en psychosociale ondersteuning. Omdat wij een MPT-team hebben kunnen wij altijd de juiste thuisbegeleiding op maat bieden. Bij Thuiszorg Zusters wordt de zorg en ondersteuning voor mensen met een kwetsbare gezondheid georganiseerd met één klant in gedachten, één plan en één persoon die alles coördineert. Zo heeft u altijd een vast en vertrouwd aanspreekpunt. Wij begrijpen dat bij thuisbegeleiding een verpleegkundige niet altijd nodig is, en de behoefte aan sociaal contact soms groter is dan medische zorg.

Neem contact op of direct cliënt aanmelden

Veelgestelde vragen

Handig om te weten

Neem even een kijkje bij onze “handig om te weten” pagina voor relevante informatie.

Direct client aanmelden

Direct cliënt aanmelden

Wilt u graag direct een cliënt aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op, dan bent u zeker van de juiste zorg.

Thuiszorgzusters persoonlijke aandacht

Persoonsalarmering

Dankzij persoonsalarmering kunt u met een veilig en zeker gevoel thuis blijven wonen. Thuiszorg Zusters kan dit voor u regelen.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Wilt u graag meer informatie over onze zorgdiensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatieve technologie

Langer veilig thuis wonen

Veelgestelde vragen

Waar zijn jullie werkzaam?

Wij werken in regio Gelderse Vallei, regio de Liemers, regio Veluwezoom en regio Montferland.

Krijg ik een vast gezicht thuis?

Bij Thuiszorg Zusters vinden we het erg belangrijk dat onze cliënten vertrouwd zijn met onze zorgverleners. Daarom werken we met kleine teams, zodat u altijd een vast gezicht thuis krijgt. Dit helpt de relatie te versterken en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg die wij aanbieden.

Is Thuiszorg Zusters altijd bereikbaar?

Jazeker, onze zorgprofessionals zijn 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u op ieder moment van de dag de zorg die op dat moment gewenst is.

Hoe werken bloktijden?

Thuiszorg Zusters werkt met bloktijden. Dit betekend dat de zorgverleners binnen een blok van twee uur kunnen langskomen. Bijvoorbeeld tussen 07:00 uur en 09:00 uur. Cliënten kunnen hun wenstijden doorgeven. In Caren Zorgt kunnen de cliënten zelf de tijden inzien wanneer de zorgverleners komen. Zorgverleners kunnen één uur voor en één uur na tijd komen.

 

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Handig om te weten of neem contact op

Persoonlijke thuisbegeleiding

Professionele zorg voor thuis

Persoonlijke thuisbegeleiding

Onze toegewijde zorgverleners zijn niet alleen deskundig, maar hebben ook een diepe passie voor hun werk. Wij begrijpen dat het leveren van de juiste zorg meer is dan alleen medische hulp. Het gaat om het creëren van een comfortabele en veilige omgeving met de juiste aandacht. Wij geloven in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor degenen die hulpbehoevend zijn. De diensten die wij aanbieden bij Thuiszorg Zusters zijn breed, u kunt bij ons voor iedere thuiszorg terecht. Daarbij vinden wij uw wensen, normen en waarden belangrijk om voor u de juiste zorg op maat te bieden. Onze medewerkers stimuleren de cliënten bij het weer zelfredzaam worden en het zo nodig adviseren bij het inzetten van hulpmiddelen, eigen netwerk of overige zorgprofessionals. Grip en regie over het eigen leven behouden, dat vinden wij belangrijk voor onze cliënten. Daarbij maken wij gebruik van blok zorg, op deze manier kan een medewerker van Thuiszorg Zusters voor een langere periode een aantal uur bij onze cliënt thuis zijn.

Neem contact op of direct cliënt aanmelden

Thuiszorg Zusters

Warm hart voor onze cliënten

Thuiszorg

Thuis blijven wonen dankzij Thuiszorg Zusters

Thuisbegeleiding op maat

Thuis blijven wonen dankzij Thuiszorg Zusters

Bent u benieuwd wat Thuiszorg Zusters voor u kan betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op. Ons warme en deskundige team denkt graag met u mee in uw wensen en eisen. Wist u dat we naast thuisbegeleiding een ruim aanbod zorg op maat hebben? Met Thuiszorg Zusters bent u altijd verzekerd van de juiste zorg. Van verpleging tot persoonsalarmering en van palliatieve zorg tot de juiste zorgtechnologie. Uw comfort en welzijn staat bij ons voorop. Goed om te weten is dat deze zorg wordt gefinancierd door de WLZ (Wet Langdurige Zorg) Neem gerust contact met ons op om samen te kijken wat Thuiszorg Zusters voor u kan betekenen.

Neem contact op of direct cliënt aanmelden

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint