×
Voor we van start gaan

Handig om te weten

Voor we van start gaan

Graag geven we u op deze pagina informatie die van belang kan zijn wanneer u thuiszorg wilt aanvragen. Elke cliënt heeft unieke behoeften, daarom bieden wij een uitgebreid scala aan zorgdiensten voor warme en persoonlijke zorg op maat. Wij bieden zorg vanuit de ZVW, PGB, WMO (gemeente Ede) en WLZ en zijn gecontracteerd met de volgende hoofdzorgverzekeraars: VGZ, Zilveren Kruis, Menzis, ONVZ, DSW, Zorg en Zekerheid en Eucare, en het Menzis Zorgkantoor. U betaalt bij ons voor thuiszorg geen eigen bijdrage vanuit Thuiszorg Zusters. Voor WLZ en WMO geldt wel een verplichte eigen bijdrage vanuit het CAK. Wij kunnen eventueel binnen 24 uur starten wanneer uw wensen en behoeften in kaart zijn gebracht. Omdat wij met vaste kleine teams werken ontvangt u altijd een bekend gezicht op bezoek, wel zo persoonlijk!

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Toekomstbestendig thuiswonen

Ons zorgaanbod

Toekomstbestendig thuiswonen

Thuiszorg Zusters benadrukt het bevorderen van zelfredzaamheid en moedigt cliënten aan om zo zelfstandig mogelijk te blijven met ondersteuning van hulpmiddelen en hun sociale netwerk. We streven naar een warme en comfortabele omgeving, waar persoonlijke aandacht en de juiste ondersteuning de levenskwaliteit positief beïnvloeden. Onze ondersteuning gaat verder dan alleen het vervullen van fysieke behoeften; we streven ernaar het emotionele en sociale welzijn te bevorderen. Ons zorgaanbod bestaat uit: verpleging en verzorging, palliatieve zorg, persoonsalarmering, thuisbegeleiding, huishoudelijke ondersteuning, wondzorg, zorgtechnologie en indicaties.

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Bij overlijden

De laatste verzorging

Bij overlijden

Wanneer iemand in ons bijzijn komt te overlijden, zullen wij direct contact opnemen met de huisarts. Als wij er niet bij zijn, worden wij door de huisarts geïnformeerd. In beide gevallen helpen wij met het afleggen, ook wel de laatste verzorging genoemd. Denk hierbij aan wassen, aankleden, enzovoorts. Bij het overlijden wordt er door de huisarts een melding gedaan bij de verzekeraar, waardoor de verzekering automatisch wordt stopgezet.

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint