Hero

Veelgestelde vragen

×

Over de zorg

Hoe vraag ik zorg aan?

U kunt zorg aanvragen door contact met ons op te nemen via ons aanvraagformulier of via tel: 085 – 876 94 30 of via e-mail op info@thuiszorgzusters.nl.

Krijg ik een vast gezicht thuis?

Bij Thuiszorg Zusters vinden we het erg belangrijk dat onze cliënten vertrouwd zijn met onze zorgverleners. Daarom werken we met kleine teams, zodat u altijd een vast gezicht thuis krijgt. Dit helpt de relatie te versterken en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg die wij aanbieden.

Wat gebeurt er als mijn zorgbehoeften veranderen?

Thuiszorgplannen worden regelmatig herzien en aangepast aan veranderende behoeften om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste zorg ontvangt.

Welke zorg bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende zorg op maat aan waaronder verzorging en verpleging, thuisbegeleiding, palliatieve zorg, zorgtechnologie en het stellen van indicaties.

Hoe werken bloktijden?

Thuiszorg Zusters werkt met bloktijden. Dit betekent dat de zorgverleners binnen een blok van twee uur kunnen langskomen. Bijvoorbeeld tussen 07:00 uur en 09:00 uur. Cliënten kunnen hun wenstijden doorgeven. In Caren Zorgt kunnen de cliënten zelf de tijden inzien wanneer de zorgverleners komen. Zorgverleners kunnen één uur voor en één uur na tijd komen.

Wat is een zorgplan?

In het zorgplan dat wij voor iedere client maken staan alle bijzonderheden en afspraken die er tussen de client en Thuiszorg Zusters zijn gemaakt. Zo is het altijd voor iedereen duidelijk wat de verwachtingen zijn en kunnen hier geen misverstanden over plaatsvinden.

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Algemene vragen

Bij welke verzekeraars zijn jullie aangesloten?

Wij zijn gecontracteerd met de volgende hoofdzorgverzekeraars: VGZ, Zilveren Kruis, Menzis, ONVZ, DSW, Zorg en Zekerheid en Eucare, en het Menzis Zorgkantoor.

Is Thuiszorg Zusters altijd bereikbaar?

Ja, onze zorgprofessionals zijn 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u op ieder moment van de dag de zorg die op dat moment gewenst is.

Kan ik een intakegesprek krijgen?

Ja dat kan. Wij bieden zorg op maat aan en vinden de persoonlijke normen en wensen van onze cliënten erg belangrijk. Daarom kunnen we vooraf een intakegesprek inplannen.

Waar zijn jullie werkzaam?

Wij zijn werkzaam in Ede, Wageningen, Bennekom, Didam, Zevenaar, Dieren, Beek, ‘s-Heerenberg en Babberich.

Wat is Caren Zorgt?

Bij Thuiszorg Zusters wordt er gewerkt met een Elektronisch Cliënten Dossier genaamd Nedap. Hierin wordt de planning verwerkt, zijn de persoonsgegevens zichtbaar voor de zorgverleners, worden de zorgplannen opgesteld en wordt er gerapporteerd.

Nedap werkt samen met Caren Zorgt. Met Caren Zorgt kan de client, mantelzorger of de naasten inloggegevens ontvangen om het eigen dossier in te zien. Hierin is ook zichtbaar welke tijd de zorgverlener komt. Ook kan onze client, de mantelzorger of naasten de rapportages meelezen en eventueel zelf berichten sturen naar Thuiszorg Zusters.

Indien u gebruik wilt maken van Caren Zorgt kunt u deze telefonisch of via de mail opvragen.

LET OP: Thuiszorg Zusters krijgt geen meldingen van binnenkomende berichten uit Caren Zorgt. Voor dringende zaken dient er altijd contact opgenomen te worden met het hoofdkantoor via 085-876 94 30 of via info@thuiszorgzusters.nl

Bieden jullie ondersteuning voor mantelzorgers?

Ja, omdat wij als zorgprofessionals begrijpen welke druk er soms op mantelzorgers uitgeoefend wordt bieden wij hiervoor diverse soorten ondersteuning. Denk aan zelfzorgtechnieken, diverse soorten relevante trainingen en workshops (bijvoorbeeld hoe om te gaan met stress) en diverse bronnen voor emotionele ondersteuning. Zo blijft het ook voor mantelzorgers mogelijk de taak van mantelzorger met de juiste ondersteuning uit te oefenen.

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint