×
Gouden randje

Thuiszorg Zusters

Thuiszorg met een gouden randje

Bij Thuiszorg Zusters ligt ons hart bij het verlenen van warme zorg met persoonlijke aandacht. Wij spelen graag in op de unieke behoeften van iedere cliënt, daarom bieden wij een breed scala aan zorgdiensten. Of het nu gaat om huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging, persoonsalarmering, indicaties, gespecialiseerde wondzorg, of palliatieve zorg? Wij staan altijd klaar om te helpen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden, we denken graag met u mee voor de juiste zorg op maat.

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Aanbod verpleging en verzorging

Verpleging en verzorging

Heeft u thuis verzorging of verpleging nodig? Thuiszorg Zusters staat met ons fijne team van verzorgers en verplegers graag voor u klaar.

Maak een keuze Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Thuiszorg Zusters begrijpt de waarde van toegewijde palliatieve zorg thuis. Afscheid nemen in uw eigen omgeving op een ontspannen manier.

Maak een keuze persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Dankzij persoonsalarmering kunt u met een veilig en zeker gevoel thuis blijven wonen. Thuiszorg Zusters kan dit voor u regelen.

maak een keuze thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Thuiszorg Zusters maakt dit graag voor u mogelijk met hoogwaardige thuisbegeleiding.

Aanbod huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke ondersteuning

Heeft u thuis huishoudelijke ondersteuning nodig? Thuiszorg Zusters staat met ons fijne team voor graag voor u klaar.

Aanbod Gespecialiseerde wondzorg

Gespecialiseerde wondzorg

Thuis gespecialiseerde wondzorg ontvangen? Thuiszorg Zusters maakt dit mogelijk zodat u altijd de juiste wondzorg thuis ontvangt.

Aanbod zorgtechnologie

Zorgtechnologie

Dankzij onze slimme en innovatieve zorgtechnologie kunnen onze cliënten langer zelfstandig thuis wonen op een comfortabele manier.

Aanbod indicaties

Indicaties

Bij Thuiszorg Zusters kunnen we de juiste indicaties stellen, zodat iedere client unieke zorg op maat kan ontvangen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik zorg aan?

U kunt zorg aanvragen door contact met ons op te nemen via ons aanvraagformulier of via tel: 085 – 876 94 30 of via e-mail op info@thuiszorgzusters.nl.

Hoe werken bloktijden?

Thuiszorg Zusters werkt met bloktijden. Dit betekend dat de zorgverleners binnen een blok van twee uur kunnen langskomen. Bijvoorbeeld tussen 07:00 uur en 09:00 uur. Cliënten kunnen hun wenstijden doorgeven. In Caren Zorgt kunnen de cliënten zelf de tijden inzien wanneer de zorgverleners komen. Zorgverleners kunnen één uur voor en één uur na tijd komen.

 

Krijg ik een vast gezicht thuis?

Bij Thuiszorg Zusters vinden we het erg belangrijk dat onze cliënten vertrouwd zijn met onze zorgverleners. Daarom werken we met kleine teams, zodat u altijd een vast gezicht thuis krijgt. Dit helpt de relatie te versterken en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg die wij aanbieden.

Wat is Caren Zorgt?

Bij Thuiszorg Zusters wordt er gewerkt met een Elektronisch Cliënten Dossier genaamd Nedap. Hierin wordt de planning verwerkt, zijn de persoonsgegevens zichtbaar voor de zorgverleners, worden de zorgplannen opgesteld en wordt er gerapporteerd.

Nedap werkt samen met Caren Zorgt. Met Caren Zorgt kan de client, mantelzorger of de naasten inloggegevens ontvangen om het eigen dossier in te zien. Hierin is ook zichtbaar welke tijd de zorgverlener komt. Ook kan onze client, de mantelzorger of naasten de rapportages meelezen en eventueel zelf berichten sturen naar Thuiszorg Zusters.

Indien u gebruik wilt maken van Caren Zorgt kunt u deze telefonisch of via de mail opvragen.

LET OP: Thuiszorg Zusters krijgt geen meldingen van binnenkomende berichten uit Caren Zorgt. Voor dringende zaken dient er altijd contact opgenomen te worden met het hoofdkantoor via 085-876 94 30 of via info@thuiszorgzusters.nl

 

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Handig om te weten of neem contact op

Professionele zorg

Toegewijde zorgverleners

Professionele zorg vol aandacht

Onze toegewijde zorgverleners zijn niet alleen deskundig, maar hebben ook een diepe passie voor hun werk. De juiste zorg leveren is meer dan alleen medische hulp. Het gaat om het creëren van een comfortabele en veilige omgeving met de juiste aandacht. Wij geloven in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor degenen die hulpbehoevend zijn. De diensten die wij aanbieden bij Thuiszorg Zusters zijn breed, u kunt bij ons voor iedere thuiszorg terecht. Daarbij vinden wij uw wensen, normen en waarden belangrijk om voor u de juiste zorg op maat te bieden. Onze medewerkers stimuleren de cliënten bij het weer zelfredzaam worden en het zo nodig adviseren bij het inzetten van hulpmiddelen, eigen netwerk of overige zorgprofessionals. Grip en regie over het eigen leven behouden, dat vinden wij belangrijk voor onze cliënten.

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Thuiszorg Zusters

Warm hart voor onze cliënten

Thuiszorg

Is er voor u

Wie zijn wij?

Thuiszorg Zusters is er voor u

Heeft u of uw geliefde thuiszorg nodig? Thuiszorg Zusters staat graag klaar om u te ondersteunen in elke stap van uw zorgreis. Met onze persoonlijke aandacht, professionaliteit en toewijding zorgen wij altijd voor de juiste zorgondersteuning. Wij creëren een comfortabele, warme en veilige omgeving waardoor onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Wilt u graag meer informatie of zorg op maat aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag klaar om u te helpen bij al uw zorgvragen.

Meer over ons of bekijk onze veelgestelde vragen

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint