×
Thuiszorgzusters paliatieve zorg

Thuiszorg Zusters

Palliatieve zorg

Zo lang mogelijk thuis kunnen wonen op een comfortabele en fijne manier, dat is een begrijpelijke wens. Thuiszorg Zusters staat graag voor u klaar met een warm team voor palliatieve zorg op maat. In deze laatste levensfase, wanneer genezing niet meer mogelijk is, streven we naar de best mogelijke levenskwaliteit voor u en uw naasten. Ons toegewijde team zorgt voor vroegtijdige signalering en zorgvuldige pijnbestrijding om lijden te voorkomen en te verlichten. We begrijpen dat er veel vragen en onzekerheden zijn in deze fase, daarom werken we samen met uw eigen specialisten en stellen we uw wensen en behoeften altijd centraal.  Omdat wij zelf distributeur zijn voor pompen kunnen wij altijd snel verlichting bieden door middel van pompzorg. Daarnaast heeft u bij Thuiszorg Zusters een vast aanspreekpunt. Toegewijde zorg bieden die nauw aansluit op uw persoonlijke situatie, dat is ons doel.

Neem contact op of direct cliënt aanmelden

Veelgestelde vragen

Handig om te weten

Neem even een kijkje bij onze “handig om te weten” pagina voor relevante informatie.

Direct client aanmelden

Direct cliënt aanmelden

Wilt u graag direct een cliënt aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op voor de juiste zorg.

Thuiszorgzusters persoonlijke aandacht

Thuiszorg Zusters

Bij Thuiszorg Zusters ligt ons hart bij het verlenen van warme zorg met persoonlijke aandacht.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Wilt u graag meer informatie over onze zorgdiensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatieve technologie

Langer veilig thuis wonen

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik zorg aan?

U kunt zorg aanvragen door contact met ons op te nemen via ons aanvraagformulier of via tel: 085 – 876 94 30 of via e-mail op info@thuiszorgzusters.nl.

Kan ik een intakegesprek krijgen?

Jazeker, omdat Thuiszorg Zusters graag zorg op maat aanbiedt en de persoonlijke normen en wensen van onze cliënten erg belangrijk vinden, kunnen we vooraf een intakegesprek inplannen.

Krijg ik een vast gezicht thuis?

Bij Thuiszorg Zusters vinden we het erg belangrijk dat onze cliënten vertrouwd zijn met onze zorgverleners. Daarom werken we met kleine teams, zodat u altijd een vast gezicht thuis krijgt. Dit helpt de relatie te versterken en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg die wij aanbieden.

Wat is een zorgplan?

In het zorgplan dat wij voor iedere client maken staan alle bijzonderheden en afspraken die er tussen de client en Thuiszorg Zusters zijn gemaakt. Zo is het altijd voor iedereen duidelijk wat de verwachtingen zijn en kunnen hier geen misverstanden over plaatsvinden.

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Handig om te weten of neem contact op

Afscheid nemen in uw eigen omgeving

Bij overlijden

Afscheid nemen in uw eigen omgeving

Als genezen niet meer mogelijk is, krijgt het leven ineens een andere wending. Wanneer u de laatste levensfase bereikt spreken we van de terminale fase. Wilt u het liefst in uw eigen omgeving overlijden dan maken wij dit voor u mogelijk. Onze wijkverpleegkundigen gaan samen met u en uw familie en naasten in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Daarbij voeren wij ook palliatieve gespreken. Wilt u liever in een hospice overlijden dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Onze medewerkers zullen ondersteunen bij het vinden van de juiste plek en zullen bemiddelen bij alle zaken rondom de ‘laatste’ verhuizing. Thuiszorg Zusters begrijpt hoe belangrijk deze laatste fase van afscheid nemen is, daarom doen wij er alles aan om dit op een warme en persoonlijke manier mogelijk te maken.

Werken en leren of neem contact op

Thuiszorg Zusters

Warm hart voor onze cliënten

Thuiszorg

Voor kwaliteit van leven

Wie zijn wij?

Thuiszorg Zusters; voor kwaliteit van leven

Heeft u of uw naaste palliatieve zorg nodig? Thuiszorg Zusters begrijpt de waarde van goede palliatieve zorg thuis. Graag geven wij u in deze laatste fase de hoogst mogelijke kwaliteit van leven. Ons fijne team van deskundige medewerkers geven zorg op maat en luisteren vooral naar uw wensen. Zo zal de tijd van afscheid nemen voor u ontspannen gaan en voor uw geliefden een waardevolle herinnering worden. Op een persoonlijke manier creëren wij graag een warme en comfortabele omgeving. Wilt u graag meer informatie over palliatieve zorg of andere zorg die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Neem contact op of direct cliënt aanmelden

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint