×
Werkgebied - Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Werkgebied

Bij Thuiszorg Zusters ligt ons hart bij het verlenen van warme zorg met persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft, daarom bieden wij een breed scala aan zorgdiensten. Of het nu gaat om huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging, persoonsalarmering, indicaties, gespecialiseerde wondzorg, of palliatieve zorg? Wij staan altijd klaar om te helpen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden, we denken graag met u mee voor de juiste zorg op maat.

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Aanbod verpleging en verzorging

Verpleging en verzorging

Heeft u thuis verzorging of verpleging nodig? Thuiszorg Zusters staat met ons fijne team van verzorgers en verplegers graag voor u klaar.

Maak een keuze Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Thuiszorg Zusters begrijpt de waarde van toegewijde palliatieve zorg thuis. Afscheid nemen in uw eigen omgeving op een ontspannen manier.

Maak een keuze persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Dankzij persoonsalarmering kunt u met een veilig en zeker gevoel thuis blijven wonen. Thuiszorg Zusters kan dit voor u regelen.

maak een keuze thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Thuiszorg Zusters maakt dit graag voor u mogelijk met hoogwaardige thuisbegeleiding.

Aanbod huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke ondersteuning

Thuiszorg Zusters helpt u thuis te blijven wonen met huishoudelijke ondersteuning op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Aanbod Gespecialiseerde wondzorg

Gespecialiseerde wondzorg

Onze wondverpleegkundigen bieden deskundige zorg, in samenwerking met uw zorgteam, specialisten en huisartsen.

Aanbod zorgtechnologie

Zorgtechnologie

Thuiszorg Zusters gebruikt zorgtechnologie voor het welzijn van cliënten, zoals de Medido dispenser en zelfredzaamheidkoffer.

Aanbod indicaties

Indicaties

Thuiszorg Zusters handelt, volgt en beoordeelt indicaties voor uw organisatie, die voldoen aan nationale normen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatieve technologie

Langer veilig thuis wonen

Veelgestelde vragen

Bij welke verzekeraars zijn jullie aangesloten?

Wij zijn gecontracteerd met de volgende hoofdzorgverzekeraars: VGZ, Zilveren Kruis, Menzis, ONVZ, DSW, Zorg en Zekerheid en Eucare, en het Menzis Zorgkantoor.

Hoe vraag ik zorg aan?

U kunt zorg aanvragen door contact met ons op te nemen via ons aanvraagformulier of via tel: 085 – 876 94 30 of via e-mail op info@thuiszorgzusters.nl.

Welke zorg bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende zorg op maat aan waaronder verzorging en verpleging, thuisbegeleiding, palliatieve zorg, zorgtechnologie en het stellen van indicaties.

Welke zorg bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende zorg op maat aan waaronder verzorging en verpleging, thuisbegeleiding, palliatieve zorg, zorgtechnologie en het stellen van indicaties.

Waar zijn jullie werkzaam?

Wij zijn werkzaam rondom Ede, Wageningen, Bennekom, Didam, Zevenaar, Dieren, Beek, ‘s-Heerenberg en Babberich.

Is Thuiszorg Zusters altijd bereikbaar?

Jazeker, onze zorgprofessionals zijn 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u op ieder moment van de dag de zorg die op dat moment gewenst is.

Krijg ik een vast gezicht thuis?

Bij Thuiszorg Zusters vinden we het erg belangrijk dat onze cliënten vertrouwd zijn met onze zorgverleners. Daarom werken we met kleine teams, zodat u altijd een vast gezicht thuis krijgt. Dit helpt de relatie te versterken en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg die wij aanbieden.

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op of bekijk alle veelgestelde vragen

Professionele zorg

Toegewijde zorgverleners

Professionele zorg vol aandacht

Onze toegewijde zorgverleners zijn niet alleen deskundig, maar hebben ook een diepe passie voor hun werk. Het leveren van de juiste zorg meer is dan alleen medische hulp. Het gaat om het creëren van een comfortabele en veilige omgeving met de juiste aandacht. Wij geloven in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor degenen die hulpbehoevend zijn. De diensten die wij aanbieden bij Thuiszorg Zusters zijn breed, u kunt bij ons voor iedere thuiszorg terecht. Daarbij vinden wij uw wensen, normen en waarden belangrijk om voor u de juiste zorg op maat te bieden. Onze medewerkers stimuleren de cliënten bij het weer zelfredzaam worden en het zo nodig adviseren bij het inzetten van hulpmiddelen, eigen netwerk of overige zorgprofessionals. Grip en regie over het eigen leven behouden, dat vinden wij belangrijk voor onze cliënten.

Ons zorgaanbod of cliënt aanmelden

Thuiszorg Zusters

Warm hart voor onze cliënten

Thuiszorg

Is er voor u

Wie zijn wij?

Thuiszorg Zusters is er voor u

Heeft u of uw geliefde thuiszorg nodig? Thuiszorg Zusters staat graag klaar om u te ondersteunen in elke stap van uw zorgreis. Met onze persoonlijke aandacht, professionaliteit en toewijding zorgen wij altijd voor de juiste zorgondersteuning. Wij creëren een comfortabele, warme en veilige omgeving waardoor onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Wilt u graag meer informatie of zorg op maat aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag klaar om u te helpen bij al uw zorgvragen.

Meer over ons of bekijk onze veelgestelde vragen

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk

Uw wensen zijn belangrijk

24/7 bereikbaar

24/7

Wij zijn altijd bereikbaar

Zorg op maat

Zorg op maat

Altijd de juiste zorg

Innovatieve technologie

Innovatie

Langer veilig thuis wonen

Thuiszorg Zusters

Wij zijn actief in

Kaart Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters

Samenwerkingen

Logo Mediq
Logo Radboud UMC
Logo Opella
Logo ZinZia Zorggroep
Logo Siza
Logo nCare
Logo Nederlandse Brandwonden Stichting
Logo Sint Maartenskliniek
Logo CWZ
Logo DeZorginkopers
Logo ONS
Logo Medipoint